menu Sluit het hoofdmenu

Adres en route naar Bartiméus in Gouda

Een afbeelding van het gebouw van Bartimeus in GoudaAdres

Middenmolenplein 266 (in gebouw Irishof)
2807 GV Gouda
088 - 88 99 888

U kunt zich bij binnenkomst melden bij de receptie van Irishof.

Openingstijden

Op afspraak.

Route

Eigen vervoer

Vanuit Den Haag/Rotterdam
Vanaf de A12 neemt u afslag Gouda (afslag 11) en volgt u de borden Gouda. Bij de verkeerslichten voorbij het benzinestation gaat u linksaf de Burgemeester van Reenensingel op. U vervolgt deze weg totdat deze over de brug overgaat in de Goudse Houtsingel. Bij de rotonde neemt u de tweede afslag en vervolgt uw weg op de bochtige Goudse Houtsingel tot u onder de spoorbrug doorrijdt. Meteen na de spoorbrug slaat u bij de verkeerslichten rechtsaf (Ouverturelaan) in. U volgt deze weg met al zijn bochten en rijdt de Symfonielaan in. Deze weg gaat over op de Middenmolenlaan. Meteen aan uw linkerzijde vindt u Irishof op het Middenmolenplein 266.

Vanuit Utrecht
Vanaf de A12 neemt u afslag Reeuwijk en neemt u bij de rotonde de tweede afslag (N459). Neem bij de tweede rotonde de eerste afslag en bij de derde rotonde de tweede afslag. Volg de doorgaande weg met een haakse bocht linksaf de A12 onderdoor. Direct na het viaduct de weg rechtsaf volgen. Eind van deze weg rechtsaf de weg naar Gouda volgen (Bodegraafsestraatweg). Deze volgt u ongeveer 2 kilometer langs water (De Breevaart). Bij het grote kruispunt slaat u linksaf de Goudse Houtsingel op. Bij de rotonde neemt u de tweede afslag en vervolgt u uw weg op de bochtige Goudse Houtsingel tot u onder de spoorbrug doorrijdt. Gelijk na de spoorbrug slaat u bij de verkeerslichten rechtsaf de Ouverturelaan in. U volgt deze weg met al zijn bochten en rijdt de Symfonielaan in. Deze weg gaat over op de Middenmolenlaan. Meteen aan uw linkerzijde vindt u Irishof op het Middenmolenplein 266.

Er zijn parkeermogelijkheden op het parkeerterrein van Irishof of bij het winkelcentrum dat ernaast ligt.

Openbaar vervoer (**)

Te voet vanaf NS-station Goverwelle

Irishof is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer via NS-station Goverwelle en ligt daarvandaan op 5 minuten loopafstand.
Loop op het perron richting de trap en lift. Vanuit Rotterdam / Den Haag loopt u met de rijrichting van de trein mee. Vanuit Utrecht / Amsterdam loopt u tegen de rijrichting in. Neem de trap of lift naar beneden. Sla rechts af. Er is een korte geleidelijn maar die stopt na enkele meters. Het fietspad en de autoweg zijn aan uw linkerhand. De auto’s rijden in een aparte tunnelbak. Volg de stoep de tunnel uit en blijf rechtdoor lopen totdat u bij een kruising komt.

Steek het fietspad, de dubbele zebra en nog een fietspad rechtdoor over. De verkeerslichten hebben rateltikkers. Na enkele meters steekt u nogmaals een fietspad over en vervolg uw weg. De stoep maakt een S bocht. Houd het gras aan uw rechterhand en vervolgens het flatgebouw aan uw rechterhand. Loop langs het flatgebouw, het volgende gebouw is de Irishof.

Met de bus vanaf NS-station Gouda CS

Vanaf Gouda CS neemt u buslijn 3 en stapt uit bij bushalte Middenmolenplein. U steekt de straat over, loopt tussen het parkeerterrein en het winkelcentrum door en steekt aan het eind de weg over. U gaat meteen linksaf en na 75 meter ziet u rechts de ingang van Irishof.

(**) Op ruim 125 stations in Nederland biedt de NS Reisassistentie aan van de eerste tot en met de laatste trein. Een opgeleide NS-medewerker of taxichauffeur helpt u namens NS ter plekke op het station en bij uw treinreis. Meer informatie hierover vindt u op www.nl.nl/reisassistentie of kunt u telefonisch opvragen via 030-2357822.

Ook kan gebruik worden gemaakt van hulp via www.ns.nl/geleidelijnen. Een route vanaf de plaats en het spoor waar u uitstapt tot aan het busstation kan hiervandaan (van tevoren) worden gedownload (als print of als MP3-bestand).