menu Sluit het hoofdmenu

Adres en route

Adres

Louwesweg 6
1066 EC Amsterdam
Telefoon: 020-667 6830 of 088-88 99 810

Op de foto: ingang Gezondheidscentrum Slotervaart.

Openingstijden

Op afspraak.

Route

Eigen vervoer

Vanuit richting Den Haag
Neem de A4 richting Amsterdam. Op knooppunt 8 Leidschendam links aanhouden. Op knooppunt De Hoek links aanhouden. Na ca. 8 km. bij afslag 1 Sloten rechts afslaan naar de Oude Haagseweg/S107. Na 288 m op de afslag 1 Sloten links aanhouden, na 46 m links afslaan naar de Oude Haagseweg/s107. Na 188 m rechts afslaan naar de Anderlechtlaan. Neem tweede afslag op de rotonde, na ca.359 m rechts afslaan naar de Laan van Vlaanderen. Na 443 m rechts afslaan naar de Antwerpenbaan, deze gaat over in de Louwesweg, na 537 m links afslaan naar de Plesmanlaan, na 128 m rechts afslaan naar Louwesweg 6.

Vanuit richting Purmerend/Zaanstad
Neem de A7/A8/A10 richting Zaanstad/Amsterdam, Amsterdam-Sloterdijk. Volg de 2 rechterrijstroken bij knooppunt Zaandam om de borden A8/E22 richting Amsterdam te volgen. Houd links aan bij de splitsing en volg de borden A8/E22. Volg de 2 rechterrijstroken bij knooppunt Ring-West om de borden E22 richting Rotterdam/Schiphol/A10 te volgen. Vervolg de A 10 tot afslag 7, Sloten en neem de afslag. Rechts afslaan naar de Henk Sneevlietweg/s107. Aan het einde van Henk Sneevlietweg/s107 rechts afslaan naar de Johan Huizingalaan Na 144 m links afslaan naar de Louwesweg. Na 115 m rechts afslaan, u bent gearriveerd op Louwesweg 6.

Vanuit richting Amersfoort
Neem de A1 richting Amsterdam. Op de A1 op het knooppunt Muiden links aanhouden richting Amsterdam-Diemen. Na ca. 5 km. op het knooppunt Watergraafsmeer wisselen naar de Ringweg-Oost/A10 E 35. Na ca. 2 km bij afslag 13 Amsterdam-Watergraafsmeer links aanhouden. Na ca. 8 km. op het knooppunt De Nieuwe Meer rechts afslaan in de richting Amsterdam-Slotervaart-Leeuwarden. Neem afslag 7 Sloten, links afslaan naar de Henk Sneevlietweg/s107.

Op de Henk Sneevlietweg/s107 rechts aanhouden naar de Johan Huizingalaan. Op de Johan Huizingalaan na 144 m. links afslaan naar de Louwesweg. Op de Louwesweg na 247 m. rechts afslaan naar de Plesmanlaan. Na 115 m. rechts afslaan, u bent gearriveerd op Louwesweg 6.

Parkeren
Bij de locatie geldt betaald parkeren. U kunt parkeren in de Parkbee parkeergarage, schuin tegenover de ingang van het Gezondheidscentrum. Parkeert u langer dan vier uur, dan kunt u bij het secretariaat een uitrijkaart vragen, waarna u bij de betaalautomaat kunt afrekenen. U betaalt dan niet meer dan € 8,80. Er is een invalidenparkeerplaats bij de taxistandplaats aan de overkant van het gebouw, naast de parkeergarage. Deze is kosteloos, u dient wel uw officiële invalidenkaart (geen kopie) zichtbaar in de auto te leggen. In de parkeergarage zijn rolstoelen beschikbaar, inworp met een Euro-munt. Ook bij de entree in het Slotervaart Gezondheidscentrum zijn rolstoelen beschikbaar.

Openbaar vervoer (OV)

Wij zijn gevestigd in Gezondheidscentrum Slotervaart aan Louwesweg 6 in Amsterdam. Er gaan verschillende metro-, tram- en buslijnen richting deze locatie van Bartiméus. Hieronder worden de looproutes beschreven vanaf de meest gebruikelijke OV-punten. Raadpleeg altijd de huidige dienstregeling op 9292.nl of de OVinfo app. Wij adviseren om de route de eerste keer samen met iemand anders te lopen. Dan kunt u inschatten of de route een volgende keer zelfstandig met de routebeschrijving te lopen is.

Vanaf het metrostation Henk Sneevlietweg
Als u uitstapt bevindt u zich op een bovengronds perron. U kunt een geleidenlijn direct na de uitstap vinden. Indien u met de trap naar beneden kunt, pakt u de geleidenlijn op naar stationsuitgang Vlaardingenlaan (richting Isolatorweg). Dit is de kortste route. Indien u met de lift naar beneden wilt, volgt u de geleidelijn naar de uitgang Henk Sneevliet weg (richting Centraal Station / Gein).

  • Uitgang Vlaardingenlaan (alleen een trap): Volg de geleidenlijn richting stationsuitgang Vlaardingenlaan (richting Isolatorweg). Ga met de driedelige trap naar beneden en loop rechtdoor tot de glazen wand, sla hier linksaf en verlaat met het rechter OV-poortje het station. Vervolg de stoep rechtdoor, aan u linkerhand passeert u een fietsenstalling, totdat u onder het viaduct vandaan bent. De verdere routebeschrijving vindt u bij ‘vervolg looproute’ hieronder.
  • Uitgang Henk Sneevlietweg (lift en (rol)trap): Volg de geleidenlijn richting stationsuitgang Henk Sneevlietweg (richting Centraal Station / Gein). Onder de overkapping volgt u de geleidenlijn naar links om naar de lift te gaan. Hierbij passeert u een (hoorbare) roltrap die omhoog beweegt. Neem de laatste afslag van de geleidenlijn naar rechts om met de lift naar de begane grond te gaan. Volg de geleidenlijn door de OV-poortjes, sla hierna twee keer rechtsaf waarbij de glazen wand aan de rechterhand wordt gehouden. Loop onder het viaduct door en neem de eerste afslag naar rechts, dit is een ruime bocht, u kunt de graslijn als gidslijn aanhouden. Let op: Dit voetgangerspad heeft veel opstaande tegels en kuilen! Loop het pad af en neem de eerste afslag naar links de Vlaardingenlaan in.

Volg de stoep rechtdoor, de Vlaardingenlaan gaat over in de Alletta Jacobslaan. U kunt aan uw rechterhand de stoeprand van het fietspad als gidslijn aanhouden.  Aan de linkerkant zijn gebouwen en u passeert daardoor in- en uitritten. Na circa 400 meter, bij het kruispunt van de Aletta Jacobslaan / Johan Huizingalaan, steekt u rechtsaf het fietspad over met het zebrapad. Steek dan de tweebaansweg met tussenhaven over, beide met rateltikkers, en vervolgens het fietspad.

Loop circa 5 meter rechtdoor naar het zebrapad om de weg over te steken naar links. Deze is te herkennen aan de noppentegels links op de stoep. Steek het fietspad over en daarna een driedelige oversteek: Eerst een dubbele rijbaan, gevolgd door een tussenhaven, een dubbele tram/busbaan, weer een tussenhaven en nog  een dubbele rijbaan, allen met rateltikkers.

Steek na de rijbanen rechtdoor het fietspad over. Sla hierna linksaf en volg de bocht van de stoep naar rechts. Houd de betonnen ronding van de brug aan uw rechterhand. Deze gaat na de bocht over in gras. U bevindt zich nu op de Louwesweg. Vervolg het voetpad rechtdoor, u kunt het gras aan de rechterhand als gidslijn aanhouden. Na circa 400 meter slaat u de eerste weg naar rechts in. Volg de stoep rechtdoor, passeer een fietsenstalling aan de rechterhand, tot het zebrapad. Steek het zebrapad over en vervolg de stoep rechtdoor richting de rotonde. Neem na de rotonde het eerste pad rechtsaf en houd de grasrand en de muur van het gebouw aan uw linkerhand. U loopt recht op de ingang (Gezondheidscentrum Slotervaart) van de locatie af.

Vanaf bushalte Alletta Jacobslaan (richting Lelylaan)
Volg na het uitstappen van de bus de geleidelijn naar rechts tot de noppentegel, steek hier linksaf het fietspad over. Sla vervolgens linksaf op het voetgangers pad. Aan de rechterhand bevindt zich gras. Volg na ongeveer 50 meter de betonnen brugreling met de bocht mee naar rechts. Na circa 5 meter bevinden zich noppentegels aan uw linker hand. Steek het fietspad over en daarna een driedelige oversteek: Eerst een dubbele rijbaan, gevolgd door een tussenhaven, een dubbele tram/busbaan, weer een tussenhaven en nog  een dubbele rijbaan, allen met rateltikkers.

Steek na de rijbanen rechtdoor het fietspad over. Sla hierna linksaf en volg de bocht van de stoep naar rechts. Houd de betonnen ronding van de brug aan uw rechterhand. Deze gaat na de bocht over in gras. U bevindt zich nu op de Louwesweg. Vervolg het voetpad rechtdoor, u kunt het gras aan de rechterhand als gidslijn aanhouden. Na circa 400 meter slaat u de eerste weg naar rechts in. Volg de stoep rechtdoor, passeer een fietsenstalling aan de rechterhand, tot het zebrapad. Steek het zebrapad over en vervolg de stoep rechtdoor richting de rotonde. Neem na de rotonde het eerste pad rechtsaf en houd de grasrand en de muur van het gebouw aan uw linkerhand. U loopt recht op de ingang (Gezondheidscentrum Slotervaart) van de locatie af.

Vanaf tram- en bushalte Louwesweg (richting Centraal Station)
Volg na het uitstappen van bus/tram de geleidelijn naar rechts richting het zebrapad. Bij de noppentegels slaat u rechtsaf en maakt u de oversteek. Eerst de bus/trambaan, vervolgens de rijbaan en als laatste het fietspad, allen met tussenhavens en zebrapaden. Loop rechtdoor de Louwesweg in, u kunt het gras aan de rechterhand als gidslijn aanhouden. Na ongeveer 400 meter slaat u de eerste weg naar rechts in. Volg de stoep rechtdoor tot het zebrapad (na het passeren van de fietsenstalling aan de rechterkant). Steek het zebrapad over en vervolg de stoep rechtdoor richting de rotonde. Neem na de rotonde het eerste pad rechtsaf en houd de grasrand en de muur van het gebouw aan uw linkerhand. U loopt recht op de ingang (Gezondheidscentrum Slotervaart) van de locatie af.

Vanaf tram- en bushalte Louwesweg (richting Nieuw Sloten / Slotervaart / Lelylaan)
Volg na het uitstappen van bus/tram de geleidelijn naar links richting het zebrapad. Bij de noppentegels slaat u rechtsaf en steekt u de rijbaan en het fietspad over, beide met noppentegels en zebrapad. Loop rechtdoor de Louwesweg in, u kunt het gras aan de rechterhand als gidslijn aanhouden. Na ongeveer 400 meter slaat u de eerste weg naar rechts in. Volg de stoep rechtdoor tot het zebrapad (na het passeren van de fietsenstalling aan de rechterkant). Steek het zebrapad over en vervolg de stoep rechtdoor richting de rotonde. Neem na de rotonde het eerste pad rechtsaf en houd de grasrand en de muur van het gebouw aan uw linkerhand. U loopt recht op de ingang (Gezondheidscentrum Slotervaart) van de locatie af.

Vanaf tram- en bushalte Johan Huizingalaan
Loop na de uitstap het perron af met de rijrichting mee, naar het zebrapad. Komt u met de tram of bus:

  • Richting Centraal Station / Lelylaan: Sla rechtsaf het zebrapad over, een autoweg en een fietspad.
  • Richting Nieuw Sloten / Slotervaart / Amstelstation / Schiphol Zuid: Sla linksaf het zebrapad over, eerst de tram/busbaan, dan een autoweg en een fietspad.

Vervolg de stoep rechtdoor en houdt rechts aan om zigzaggend door twee ijzeren hekken te lopen. Let op: Met een taststok worden de hekken mogelijk pas laat opgemerkt. Sla voorbij het tweede hek rechtsaf en vervolg de stoep. Neem de eerste afslag links en steek de weg over bij het zebrapad. Vervolg de stoep rechtdoor, aan de linkerkant bevinden zich bosschages, en volg na ongeveer 60 meter de stoep met de bocht mee naar links. Vervolg de stoep met een ruime bocht mee naar rechts, u passeert een uitrit, houdt het rode wegdek aan uw rechterhand. Vervolg de stoep rechtdoor en steek het zebrapad over. Sla rechtsaf en volg de stoep in een bocht naar links. Passeer de eerste afslag aan uw linkerhand en vervolg de stoep rechtdoor en vervolgens met de bocht mee naar links. Sla vervolgens de tweede afslag in naar links, voorbij de fietsenstalling. Houdt het gras en het gebouw aan uw linkerhand. U loopt dan recht op de ingang (Gezondheidscentrum Slotervaart) van de locatie af.