menu Sluit het hoofdmenu

Adres en route naar Bartiméus in Amsterdam

Pand locatie Bartiméus in Amsterdam - voorzijdeAdres

Osdorper Ban 11a
1068 LD Amsterdam
T 020 – 66 76 830

Per 1 april 2018 is deze locatie van Bartiméus gesloten. Bel voor meer informatie onze Infolijn 088 - 88 99 888.

Route

Eigen vervoer

Bartiméus is met de auto goed te bereiken. Voor de deur is een ventweg waar u kunt uitstappen. Achter het gebouw vindt u voldoende gratis parkeergelegenheid.

Vanaf de ring A-10
U neemt u afslag S106 (Cornelis Lelylaan) richting Osdorp. Aan het eind van de Cornelis Lelylaan slaat u rechtsaf Meer en Vaart op. U rijdt rechtdoor, bij het derde stoplicht slaat u linksaf (links op de hoek bevindt zich politiebureau Osdorp), ons gebouw (T-point) bevindt zich ca. 30 meter van de hoek. Rechts van het gebouw ziet u een slagboom. Achter deze slagboom, die automatisch open gaat, bevindt zich een gratis parkeerterrein. Aan de andere kant van het gebouw kunt u weer via de slagboom (automatisch) uitrijden.

Vanaf de A9
LET OP: houdt u rekening met de omlegging van de snelweg. Raadpleeg op voorhand een navigatiesysteem!

U neemt afslag Badhoevedorp, Lijnden, Amsterdam-Osdorp. U volgt de borden Amsterdam-Osdorp, van daaruit volgt u, via de Amsterdamse Baan, de borden  naar Westgaarde (begraafplaats) . U vervolgt uw weg alsmaar rechtdoor. Hierna volgt een wegomlegging! Volg de borden tot u op de Osdorperban uitkomt. Deze weg volgen, bij de rotonde linksaf (3e afslag) en de weg (Osdorperban) blijven volgen tot voorbij de winkels aan de linkerkant. Ca. 20 meter voor de T-splitsing bevindt zich Bartiméus aan de rechterkant (een vrijstaand wit kantoorgebouw, Osdorperban 1-33, met gele strepen er op). Rechts van het gebouw ziet u een slagboom. Achter deze slagboom, die automatisch open gaat, bevindt zich een gratis parkeerterrein. Aan de andere kant van het gebouw kunt u weer via de slagboom (automatisch) uitrijden.

Openbaar vervoer

Komende vanuit Amsterdam Centraal Station
Tramlijn 17, halte Ruimzicht, ca 5 min. lopen. Als u uitstapt, loopt u naar links. Bij het zebrapad met stoplichten steekt u naar links over. Na de oversteek gaat u rechtsaf en loopt u met de tram mee. U loopt op een zebrapad met stoplichten af en steekt deze over (u loopt nu op de straat Meer en Vaart). Na ca. 300 meter komt u op een kruising (dit is de kruising Osdorperban/ Meer en Vaart). Voor de stoplichten gaat u naar links, aan uw linkerhand bevindt zich op de hoek politiebureau Osdorp. U loopt rechtdoor, dit is de Osdorperban.  Aan de linkerkant van het voetpad is een grasstrook met zijpaden. Het vierde zijpad, dit is het pad na de gemarkeerde oversteek over de uitrit van de ventweg, is een voetgangers pad naar de ingang van het gebouw T-Point waar Bartiméus gevestigd is. Deze heeft een glazen voorpui met schuifdeur. U vindt onze bel in de hal aan de rechterkant, deze is vierkant met rode rand en braille aanduiding. De receptioniste zal voor u open doen, u kunt daarna met de lift of de trap naar de 1e etage. De eerste lift is aangepast.

Komende vanuit NS Station Amsterdam Lelylaan
Bus 63, halte Geerban, ca. 1 min. lopen. Halte Geerban bevindt zich recht tegenover ons gebouw. Als u uitstapt kunt u de geleidelijnen volgen. U steekt rechtdoor het fietspad over, daarna gaat u naar links. Aan het eind van de geleidelijn gaat u linksaf en steekt wederom het fietspad over. Direct daarna steekt u de tweebaansweg over. Aan de overkant gaat u linksaf. Na de gemarkeerde uitrit van de ventweg gaat u het voetgangers pad naar rechts. Deze leidt naar de ingang van het gebouw T-point waar Bartiméus gevestigd is. Deze heeft een glazen voorpui met schuifdeur. U vindt onze bel in de hal aan de rechterkant, deze is vierkant met rode rand en braille aanduiding. De receptioniste zal voor u open doen, u kunt daarna met de lift of de trap naar de 1e etage. De eerste lift is aangepast.

Komende vanuit NS Station Amsterdam Sloterdijk
Bus 61, 69 halte Vrijzicht, ca. 3 min. lopen. Als u uitstapt steekt u rechtdoor het fietspad over, u kunt hierbij gebruik maken van de geleidelijn. Na de oversteek gaat u rechtsaf. U loopt op een kruising af (dit is de kruising Osdorperban/Meer en Vaart). Voor de stoplichten gaat u naar links, aan uw linkerhand bevindt zich op de hoek politiebureau Osdorp. U loopt rechtdoor, dit is de Osdorperban. Aan de linkerkant van het voetpad is een grasstrook met zijpaden. Het vierde zijpad, dit is het pad na de gemarkeerde oversteek over de uitrit van de ventweg, is een voetgangers pad naar de ingang van het gebouw T-Point waar Bartiméus gevestigd is. Deze heeft een glazen voorpui met schuifdeur. U vindt onze bel in de hal aan de rechterkant, deze is vierkant met rode rand en braille aanduiding. De receptioniste zal voor u open doen, u kunt daarna met de lift of de trap naar de 1e etage. De eerste lift is aangepast.

Komende vanuit NS Station Schiphol Plaza (bus 69) en Louweshoek (Slotervaartziekenhuis)(bus 61)
Bus 69 of bus 61, halte Vrijzicht, ca. 3 min. lopen. Als u uitstapt gaat u rechtsaf en volgt de geleidelijn. Aan het eind van deze geleidelijn gaat u linksaf en steekt het fietspad over. Na de oversteek gaat u linksaf. U loopt met de rijrichting van de bus mee, na ca. 30 meter bevindt zich links een stoplicht (dit is de kruising Osdorperban/Meer en Vaart). U gaat hier linksaf en steekt het kruispunt over, deze heeft twee oversteken met een middenberm. U kunt bij deze oversteek gebruik maken van de geleidelijnen. Aan de overkant bevindt zich op de hoek aan uw linkerhand het politiebureau Osdorp. U loopt rechtdoor, dit is de Osdorperban. Aan de linkerkant van het voetpad is een grasstrook met zijpaden. Het vierde zijpad, dit is het pad na de gemarkeerde oversteek over de uitrit van de ventweg, is een voetgangers pad naar de ingang van het gebouw T-Point waar Bartiméus gevestigd is. Deze heeft een glazen voorpui met schuifdeur. U vindt onze bel in de hal aan de rechterkant, deze is vierkant met rode rand en braille aanduiding. De receptioniste zal voor u open doen, u kunt daarna met de lift of de trap naar de 1e etage. De eerste lift is aangepast.

Voor meer informatie kunt u ook bellen met de Bartiméus Infolijn 088 – 88 99 888.