menu Sluit het hoofdmenu

Adres en route (let op: we gaan verhuizen binnen Amsterdam!)

Afbeelding van Einsteingebouw in AmsterdamHuidig adres (tot en met 19 april)

Einsteingebouw
Kabelweg 21
1014 BA Amsterdam
088 - 88 99 888

Nieuw adres (vanaf 10 mei)

Louwesweg 6
1066 EC Amsterdam

De routebeschrijving van de nieuwe locatie vindt u op deze pagina vanaf 29 april.  

Openingstijden

Op afspraak.

Route

Eigen vervoer

Vanuit richting Den Haag
Neem de A4 richting Amsterdam. Op knooppunt 8 Leidschendam links aanhouden. Op knooppunt De Hoek links aanhouden. Na 36 km. ga de A5 op richting Zaanstad, Amsterdam-Westpoort. Ga na 14 km. de Noordzeeweg/s102 op naar de bestemming op de Kabelweg. Na 4 km. bevindt de Kabelweg 21 zich aan de rechterkant.

Vanuit richting Purmerend/Zaanstad
Neem de A7/A8/A10 richting Zaanstad/Amsterdam, Amsterdam-Sloterdijk. Volg de 2 rechterrijstroken bij knooppunt Zaandam om de borden A8/E22 richting Amsterdam te volgen. Houd links aan bij de splitsing en volg de borden A8/E22. Volg de 2 rechterrijstroken bij knooppunt Ring-West om de borden E22 richting Rotterdam/Schiphol/A10 te volgen. Na 19 km. neem de Basisweg/s102 richting Amsterdam-Centrum. Ga door naar de bestemming op de Kabelweg. Na 800 meter bevindt de Kabelweg 21 zich aan de rechterkant.

Parkeren bij het Einsteingebouw
Vanaf de invalideparkeerplaats bereikt u het gebouw door het derde paadje aan de linkerkant in te slaan. Ga rechtdoor op de tweedelige trap tot u de hoofdingang bereikt. Boven gaat u via de schuifdeur naar binnen. U komt nu in een tochtsluis. Door de tweede schuifdeur gaat u de hal binnen. Aan uw linkerhand is de receptie waar u zich kunt melden.

Openbaar vervoer

De situatie op en rond Station Sloterdijk is best complex als je de omgeving niet kent. Ons advies is om de route de eerste keer samen met iemand anders te lopen. Dan kunt u inschatten of de route een volgende keer zelfstandig met de routebeschrijving is te lopen. 

Vanaf station Sloterdijk
Als u uitstapt op perron 3, 4, 5, 6, 7 of 8

Als u uitstapt op één van deze perrons bevindt u zich op een ondergronds perron. U kunt een geleidelijn direct na de uitstap vinden. Pak de geleidelijn op en ga naar de stationsuitgang aan de achterzijde.
Als u uitstapt op perron 9, 10, 11 of 12
Als u uitstapt op één van deze perrons, bevindt u zich op een bovengronds perron. U kunt een geleidelijn direct na de uitstap vinden. Pak de geleidelijn op en ga naar de stationsuitgang aan de achterzijde.

Als u met de Metro naar Station Sloterdijk bent gekomen
Volg de geleidelijn richting trap of richting lift. Houd -nadat u met de trap naar beneden bent gegaan- de rechter geleidelijn aan om door de metropoortjes te gaan. Pak de geleidelijn op en volg deze richting schuifdeuren naar buiten.

Verlaat het station
Er zijn drie uitgangen. Neem de rechter- of linker uitgang. Loop 5 meter rechtdoor tot het regenboogpad. Sla linksaf. Sla aan het einde van het regenboogpad rechtsaf. Neem de tweedelige trap naar beneden of de lift (links van de trap). Gaat u met de lift, sla dan op de begane grond twee keer links af om de liftsluis heen. Volg de stoep van de Hatostraat rechtdoor. Station Sloterdijk bevindt zich achter u. Aan uw rechterhand is een fietspad, aan uw linkerhand gras. U kruist éénmaal een fietspad, gelijkvloers aan de stoep. Na 300 meter loopt u onder een viaduct door. Steek na het viaduct links de straat (zonder zebrapad) over. Vervolg de Hatostraat in dezelfde richting. Volg de stoep met de bocht mee naar links (Hatostraat gaat over in  Condensatorweg). Steek over bij de uitrit met het hekwerk om de Condensatorweg te volgen. Aan de linkerhand zijn hoge gebouwen, rechts parkeerplaatsen. Sla bij de kruising linksaf de Kabelweg op door de stoep te volgen. Aan uw linkerkant heeft u bosschages. Sla linksaf bij het derde smalle pad. Ga rechtdoor naar de ingang van het Einsteingebouw. U passeert hierbij een tweedelige trap omhoog met plantenbakken bovenaan de trap.
Betreed het Einsteingebouw via de schuifdeuren, luchtsluis en nogmaals schuifdeuren. Sla na de tweede set schuifdeuren linksaf naar de receptie. Hier kunt u zich melden.

Vanaf bus 36, richting Sloterdijk: uitstappen bij halte Kabelweg
Volg na uitstap de geleidelijn links af. Sla rechtsaf en volg de geleidelijn tot de noppentegels. Steek over het fietspad zonder zebrapad en sla links af. Volg de stoep tot aan het einde. Steek bij de noppentegels over bij een fietspad met zebrapad. Steek bij het kruispunt twee keer over. Dit kruispunt heeft noppentegels en rateltikkers. Steek over bij het  fietspad met een zebrapad. Volg de stoep 200 meter rechtdoor. Sla na de tweede rechter inham rechts af. Ga rechtdoor naar de ingang van het Einsteingebouw. U passeert hierbij een tweedelige trap omhoog met plantenbakken bovenaan de trap.

Vanaf bus 36, richting Zuiderzeeweg: uitstappen bij halte Kabelweg
Sla na de uitstap links af. Volg de straat tot het einde van de straat. Steek bij het kruispunt twee keer over. Het stoplicht heeft noppentegels en rateltikkers. Steek over een fietspad met zebrapad steken. Bij de noppentegels slaat u links af. Tot het einde van de staat. Steek over bij het fietspad met zebrapad. Steek bij het kruispunt twee keer over. Dit kruispunt heeft noppentegels en rateltikkers. Steek over bij het  fietspad met een zebrapad. Volg de stoep 200 meter rechtdoor. Sla na de tweede rechter inham rechts af. Ga rechtdoor naar de ingang van het Einsteingebouw. U passeert hierbij een tweedelige trap omhoog met plantenbakken bovenaan de trap.

Vanaf bus 22, richting Muiderpoort: uitstappen bij halte Kabelweg
Volg de geleidelijn naar rechts. Sla bij het keuzepunt linksaf. Stapt u achter in de bus uit, kunt u recht uit de geleidelijn volgen. Steek bij de noppentegels over het fietspad zonder zebrapad. Loop 2 meter rechtdoor en sla dan links af. Aan uw linkerkant heeft u een grasstrook. Loop tot het einde van de straat. Steek bij het kruispunt twee keer over en volg hierna de geleidelijn tot de noppentegels. Steek over bij het  fietspad met zebrapad. Sla bij de noppentegels links af volg de stoep tot het einde van de staat. Steek over bij het fietspad met zebrapad. Steek bij het kruispunt twee keer over. Dit kruispunt heeft noppentegels en rateltikkers. Steek bij het  fietspad met een zebrapad over. Volg de stoep 200 meter rechtdoor. Sla na de tweede rechter inham rechts af. Ga rechtdoor naar de ingang van het Einsteingebouw. U passeert hierbij een tweedelige trap omhoog met plantenbakken bovenaan de trap.

Vanaf bus 22, richting Sloterdijk: uitstappen bij halte Kabelweg
LET OP: vanaf deze kant is het een lastige looproute.
Volg na het uitstappen de geleidelijn naar rechts. Deze stopt halverwege. Volg de straat tot aan het einde. Steek links over het fietspad naar de middenberm en vervolgens schuin rechtdoor naar het grasstrook. Steek rechtdoor over de staat, zonder zebrapad. Sla rechtsaf en volg de stoep tot het stoplicht. Steek twee keer over de kruising en een keer over een fietspad met zebrapad. Sla links af en volg 200 meter de stoep. Na de tweede ingang moet u ongeveer 10 meter rechtdoor lopen en vervolgens rechts afslaan richting het Einsteingebouw. Ga rechtdoor naar de ingang van het Einsteingebouw. U passeert hierbij een tweedelige trap omhoog met plantenbakken bovenaan de trap.

Aangekomen in het Einsteingebouw
Betreed het Einsteingebouw via de schuifdeuren, luchtsluis en nogmaals schuifdeuren. Sla na de tweede set schuifdeuren linksaf naar de receptie. Hier kunt u zich melden.

Mocht u behoefte hebben aan een uitgebreidere routebeschrijving, dan kunt u deze hier downloaden.

Voor meer informatie kunt u ook bellen naar telefoonnummer 088 – 88 99 888.