menu Sluit het hoofdmenu

Adres en route naar Bartiméus in Almere

Adres

Spoordreef  24 A
1315 GP Almere
088 - 88 99 888

Openingstijden

Op afspraak.

Route

Eigen vervoer

Vanuit richting Amsterdam/Utrecht/Amersfoort
Op A1 afslag A6 Almere/ Lelystad. Neem daarna afslag 3 richting Almere stad West (s101). Op de rotonde 1ste afslag (Muziekdreef) . Deze weg gaat over in de Waddenweg. Na ca. 1 km rechtsaf (Spoordreef). Bestemming na ca. 450 meter aan uw rechterzijde. Bartiméus bevindt zich aan de rechterkant in het grijs/blauwe gebouw op de tweede etage. De entree zit rechts van de ‘Natuurwinkel’.

Vanuit richting Lelystad
Afslag 6 Almere Buiten-West (s104). Op de rotonde 2de afslag (Tussenring). Daarna na ca. 2,5 km linksaf (Tjalkpoort). Op de rotonde 2de afslag (Vrijheidsdreef). Op de volgende rotonde rechtdoor. Daarna op rotonde 1ste afslag (Randstaddreef) (s103). Ga over 3 rotondes rechtdoor. Na de 3de rotonde linksaf (Spoordreef). Bartiméus bevindt zich na ca. 1,5 km aan uw rechterzijde. U kunt betaald parkeren op de leerlinghof of in de Leerlinggarage.

Openbaar vervoer (**)

Vanaf NS station centraal
Verlaat het station aan de centrumzijde. Rechtsaf de Metropolestraat in, busbaan oversteken, de Schoutstraat in. Eerste straat links, de Marktmeesterstraat. Rechtdoor tot halverwege de Grote Markt. Ter hoogte van de Rabobank rechts, de Koopmansstraat in. Bij de verkeerslichten oversteken en direct linksaf slaan (dit is de Spoordreef). Bartiméus bevindt zich aan de rechterkant in het grijs/blauwe gebouw, op de tweede verdieping. De entree zit rechts van de ‘Natuurwinkel’.

Filmpje looproute vanaf de Spoordreef naar het kantoor van Bartiméus met 360 graden beelden + auditieve instructies. (deze filmpjes betreffen een pilot. Bevindingen met betrekking tot deze pilot kunt u mailen naar ict4vip@bartimeus.nl)

(**) Op ruim 125 stations in Nederland biedt de NS Reisassistentie aan van de eerste tot en met de laatste trein. Een opgeleide NS-medewerker of taxichauffeur helpt u namens NS ter plekke op het station en bij uw treinreis. Meer informatie hierover vindt u op www.nl.nl/reisassistentie of kunt u telefonisch opvragen via 030-2357822.

Ook kan gebruik worden gemaakt van hulp via www.ns.nl/geleidelijnen. Een route vanaf de plaats en het spoor waar u uitstapt tot aan het busstation kan hiervandaan (van tevoren) worden gedownload (als print of als MP3-bestand).

Voor meer informatie kunt u bellen met telefoonummer 088 – 88 99 888.