menu Sluit het hoofdmenu

Adres en route naar Bartiméus in Almere

Adres

Spoordreef  24 A
1315 GP Almere
T 088 - 88 99 888

Route

Eigen vervoer

Vanuit richting Amsterdam/Utrecht/Amersfoort
Op A1 afslag A6 Almere/ Lelystad. Neem daarna afslag 3 richting Almere stad West (s101). Op de rotonde 1ste afslag (Muziekdreef) . Deze weg gaat over in de Waddenweg. Na ca. 1 km rechtsaf (Spoordreef). Bestemming na ca. 450 meter aan uw rechterzijde. Bartiméus bevindt zich aan de rechterkant in het grijs/blauwe gebouw op de tweede etage. De entree zit rechts van de ‘Natuurwinkel’. Parkeren: Kan op de leerlinghof of in de leerling-garage.

Vanuit richting Lelystad
Afslag 6 Almere Buiten-West (s104). Op de rotonde 2de afslag (Tussenring). Daarna na ca. 2,5 km linksaf (Tjalkpoort). Op de rotonde 2de afslag (Vrijheidsdreef). Op de volgende rotonde rechtdoor. Daarna op rotonde 1ste afslag (Randstaddreef) (s103). Ga over 3 rotondes rechtdoor. Na de 3de rotonde linksaf (Spoordreef). Bartiméus bevindt zich na ca. 1,5 km aan uw rechterzijde. Parkeren: Kan op de leerlinghof of in de leerling-garage.
NB. U bevindt zich in betaald parkeren gebied. In de parkeergarage rekent u na afloop van de parkeertijd af met contant geld of creditcard. Voor parkeren op straat geldt dit niet. Hiervoor moet u meteen een parkeerkaartje kopen of betalen met de chipknip.

Openbaar vervoer

Vanaf NS station centraal
Verlaat het station aan de centrumzijde. Rechtsaf de Metropolestraat in, busbaan oversteken, de Schoutstraat in. Eerste straat links, de Marktmeesterstraat. Rechtdoor tot halverwege de Grote Markt. Ter hoogte van de Rabobank rechts, de Koopmansstraat in. Bij de verkeerslichten oversteken en direct linksaf slaan (dit is de Spoordreef). Bartiméus bevindt zich aan de rechterkant in het grijs/blauwe gebouw, op de tweede verdieping. De entree zit rechts van de ‘Natuurwinkel’.

Filmpje looproute vanaf de Spoordreef naar het kantoor van Bartiméus met 360 graden beelden + auditieve instructies. (deze filmpjes betreffen een pilot. Bevindingen met betrekking tot deze pilot kunt u mailen naar ict4vip@bartimeus.nl)

Voor meer informatie kunt u bellen met telefoonummer 088 – 88 99 888.