menu Sluit het hoofdmenu

Adres en route naar Accessibility in Utrecht

Accessibility zet zich in voor een digitaal, fysiek en sociaal toegankelijke samenleving, waarin iedereen, in het bijzonder mensen met een beperking, in staat is zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk verkeer en zich optimaal kunnen ontplooien. De stichting ondersteunt (maatschappelijke) organisaties bij het realiseren van toegankelijkheid en draagt zo bij aan een inclusieve samenleving waarin voorzieningen zonder hulp toegankelijk en bruikbaar zijn voor iedereen. De stichting is in het bijzonder gericht op mensen met een visuele beperking.

Bezoek- en postadres

Christiaan Krammlaan 2
3571 AX Utrecht
030 - 239 82 70
info@accessibility.nl

Openingstijden

Op afspraak

Route

Eigen vervoer

Den Bosch / Gorinchem A 27
Uit de richting Den Bosch neem je voor Vianen de A 27 richting Utrecht / Almere. Bij Utrecht de A 27 blijven volgen. Volg verder de route zoals beschreven onder route Veemarkt.

Den Haag / Rotterdam A 12
Volg de A 12 tot knooppunt Lunetten. Volg daarna de A 27 (richting Amersfoort / Hilversum) tot het knooppunt Rijnsweerd. Volg verder de route zoals beschreven onder route Veemarkt.

Amersfoort / Apeldoorn / Zwolle A 28
Volg de A 28 richting Utrecht tot het knooppunt Rijnsweerd. Volg verder de route zoals beschreven onder route Veemarkt.

Arnhem A 12
Bij Utrecht ( knooppunt Lunetten) de A 27 nemen richting Utrecht. Volg verder de route zoals beschreven onder route Veemarkt.

Route Veemarkt
Volg bij het knooppunt Rijnsweerd de richting Veemarkt. Neem na 3 km. de afslag Veemarkt. Onder aan de afrit linksaf richting Veemarkt / Utrecht. Daarna rechtdoor richting Centrum volgen over de Kardinaal de Jongweg (twee rotondes recht oversteken). Bij het tweede verkeerslicht (voorbij de tweede rotonde) rechtsaf de Mr. Tripkade in en na ca. 300 m. vóór het viaduct linksaf de Christiaan Krammlaan in. U kunt parkeren op ons eigen terrein.

Amsterdam A2
Neem de Afslag Utrecht – Noord /Maarssen en ga aan het einde van de afslag linksaf. Volg de N 230 richting Hilversum, na twee rotondes, na het benzinestation eerste afslag rechts, de Moldaudreef. Aan het einde linksaf ( Moezeldreef ) langs het NS station Overvecht, onder het spoor door en rechtsaf de Christiaan Krammlaan in. U kunt parkeren op ons eigen terrein.

Hilversum A 27
De A 27 verlaten via afrit Utrecht - Noord. Daarna borden richting Tuindorp volgen tot aan rotonde Eyckmanplein. Rechtsaf richting centrum volgen over de Kardinaal de Jongweg. De tweede verkeerslichten rechts de Mr. Tripkade in en linksaf de Christiaan Krammlaan in. U kunt parkeren op ons eigen terrein.

Openbaar vervoer

Met de trein

Vanaf Utrecht Centraal Station
Acht keer per uur vertrekt vanaf spoor 1, 2 of 3 een trein naar Utrecht - Overvecht (stoptreinen richting Hilversum, Amersfoort en Baarn). Verlaat station Utrecht Overvecht aan de kant van de Albrecht Thaerlaan en volg het spoor terug in de richting van Utrecht Centraal (in de richting van de Tripkade). Steek via de loopbrug langs het spoor de tunnel met autoweg over en sla aan het einde van de loopbrug linksaf richting de Tripkade. De Christiaan Krammlaan is nu de eerste straat rechts. Na 50 meter vindt u aan de rechterkant kantoorgebouw de Krammstate. Recht voor u in de centrale hal ziet u Stichting Accessibility (ongeveer 200 meter, +/- 3 minuten lopen).

Gebruik de HeareApp code vanaf station Overvecht: bhcpoca.

Vanaf Hilversum, Amersfoort en Baarn
Er vertrekken stoptreinen vanuit Hilversum, Amersfoort en Baarn naar Utrecht Centraal. Deze stoppen allemaal op station Utrecht Overvecht. Verlaat station Utrecht Overvecht aan de kant van de Albrecht Thaerlaan en volg het spoor terug in de richting van Utrecht Centraal (in de richting van de Tripkade). Steek via de loopbrug langs het spoor de tunnel met autoweg over en sla aan het einde van de loopbrug linksaf richting de Tripkade. De Christiaan Krammlaan is nu de eerste straat rechts. Na 50 meter vindt je aan de rechterkant kantoorgebouw de Krammstate. Recht voor u in de centrale hal ziet u Stichting Accessibility (ongeveer 200 meter, +/- 3 minuten lopen).

Met de bus

Vanaf Utrecht Centraal

Lijn 1 richting Overvecht, uitstappen bij halte Mr. Tripkade. De weg oversteken, dan de Christiaan Krammlaan in. Stichting Accessibility is gevestigd op de begane grond in de Krammstate (na 50 meter rechts), gelijk recht tegenover de hoofdingang.

Gebruik de HeareApp code vanaf de bushalte aan de Mr Tripkade: bkdkfty.