menu Sluit het hoofdmenu

Deel en win een verwendag voor twee

Welke uitdaging of tip heb jij voor jouw activiteiten in en om huis? Bijvoorbeeld bij het aankleden, koken, lezen, knutselen of het doen van het huishouden. Deel jouw uitdaging of tip met ons via onderstaand formulier en maak kans op een gratis verwendag voor twee. Leuk voor jou en een vriend(in).

Tijdens deze verwendag leer je de sterke kanten van jouw persoonlijkheid benadrukken. Met een persoonlijk kleur- en stijladvies. En met een make-up workshop met extra tips voor mensen die slechtziend of blind zijn. Na deze verwendag voel je je zekerder en kom je extra mooi voor de dag. De verwendag is onderdeel van de Bartiméus training voor Persoonlijke Effectieve Presentatie (PEP). Meer over deze training lees je op www.oogverblindendmooi.nl.
Deze winactie is onderdeel van thema 'Thuis'. Laat je inspireren welke mogelijkheden er zijn in en om jouw huis om het leven makkelijker te maken als je slechtziend of blind bent. Met slimme hulpmiddelen, praktische tips en indien nodig extra ondersteuning.