menu Sluit het hoofdmenu

Aanmelden bij Bartiméus

Bent u blind of slechtziend en wilt u advies of begeleiding van Bartiméus? Dan wijzen wij u graag de weg!

Vragen over aanmelden bij Bartiméus

Heeft u een vraag aan Bartiméus? Wij zijn er voor alle mensen met een visuele beperking en wij helpen u graag verder. Dagelijks houden wij ons bezig met oogheelkundige diagnostiek en met advies en begeleiding bij leven met een visuele beperking. Ook bieden wij aangepaste woningen, helpen wij bij het zoeken en behouden van werk en bieden wij gespecialiseerd onderwijs. 

Wilt u weten wat wij voor u persoonlijk kunnen betekenen? Neem dan zeker contact met ons op. Wanneer blijkt dat in uw situatie diagnostisch onderzoek of advies en begeleiding nodig is dan vragen wij u om een verwijsbrief van uw oogarts of een medisch specialist zoals een neuroloog, revalidatiearts of kinderarts. Deze brief zorgt ervoor dat uw behandeling bij Bartiméus vergoed wordt door uw zorgverzekering. Wie een verwijsbrief voor u kan opstellen hangt af van uw vraag en eventuele eerdere behandelingen bij Bartiméus. 

Wie kan u doorverwijzen?

Afhankelijk van de dienstverlening van Bartiméus waar u gebruik van wilt maken, heeft u een verwijsbrief of beschikking nodig. Lees meer over wie u kan doorverwijzen naar Bartiméus. 

Doorverwijzen naar Bartiméus als professional

De informatie op deze pagina is bedoeld voor mensen met een visuele beperking die een vraag hebben aan Bartiméus. Bent u geen cliënt maar wilt u wel iemand verwijzen naar Bartiméus? Kijk dan bij de informatie over doorverwijzen voor professionals.