menu Sluit het hoofdmenu

ZieZo-beurs: dé beurs voor mensen met een visuele beperking

vindt plaats op: 
vrijdag 16 maart 2018
Logo ZieZo-beurs

De ZieZo-beurs is op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart in Jaarbeurs Utrecht. Deze beurs is beslist de moeite waard voor iedereen met een visuele beperking, maar ook voor het netwerk om u heen. Familie, vrienden, begeleiders én iedereen die beroepsmatig te maken heeft met minder of geen zicht. Naast dat het een gezellige beurs is, staat ZieZo garant voor de nieuwste gadgets, boeiende presentaties en praktijkgerichte workshops. Bartiméus is er ook weer bij. Wij bieden u graag 'Een fijner thuis'.

Thuis

Vanuit Bartiméus bieden wij u, als u slechtziend of blind bent, graag een fijner thuis. Door slimme tips en hulpmiddelen die u zelf kunt toepassen. Met persoonlijke ondersteuning en adviezen van onze deskundige collega’s. We staan er voor u met onze diensten en producten om een zo zelfstandig mogelijk en mooi leven te kunnen leiden. Lees ons programma inclusief workshops.

Voor meer informatie over de ZieZo-beurs kunt u terecht op de website www.ziezo.org.

Gratis naar de ZieZo-beurs

Bezoek aan de ZieZo-beurs is gratis ná registratie op de pagina gratis toegangskaarten.

De ZieZo-beurs wordt gehouden in Jaarbeurs Utrecht, locatie Beatrixgebouw. Wilt u van te voren het beursmagazine lezen? Dan kunt u deze downloaden, zowel in PDF als een Word bestand.