Listen to this section

Originele verrassing voor Valentijn!

11 februari 2013

Hoe zal het zijn om met je grote liefde te dineren en praten, zonder elkaar te zien? Verras je geliefde op donderdag 14 februari bij restaurant Oud Londen in Zeist. Bartiméus organiseert weer een romantisch Valentijnsdiner in het donker! Van roze bubbels, tot smakelijke gerechten, dansen in het donker en een liefdesboodschap in braille, uw geliefde zal deze originele verrassing niet gauw vergeten!

Foto: Lichtgevende letters vormen het woord: loveTijdens dit diner kunt u ervaren hoe het is om meer gebruik te maken van de andere zintuigen dan 'het zien'. De aanvrager van het diner mag van te voren een geheime Valentijnsboodschap in braille laten maken. Voelt uw Valentijn wat u wilt zeggen? De hele avond staat natuurlijk in het teken van de liefde en zijn er diverse romantische verrassingen.

De prachtige ambiance van Hotel Restaurant Oud London en de expertise van Bartiméus, specialist in leven met een visuele beperking, zorgen voor een mooie combinatie van sfeer, een verrukkelijk diner en een Valentijnsdag om nooit meer te vergeten!

Arrangement & reserveren

Het Valentijnsdiner bestaat uit een 3-gangendiner, inclusief een sprankelend aperitief, twee drankjes tijdens het diner, en koffie of thee met bonbons na. De prijs voor dit arrangement is €59,50 p.p. De ontvangst is om 18.30 uur in Hotel Restaurant Oud London in Zeist. Aanmelden voor het 'Valentijnsdiner in het donker' kan via dinereninhetdonker@bartimeus.nl of telefonisch via 06 - 29 73 32 97.

rss icon afbeelding Twitter icoon Facebook icoon LinkedIn icoon
Logo Bartiméus, ga naar de homepage Waarmerk drempelvrij.nl Prioriteit 2; klik voor een reactie.

Bartiméus Infolijn

088 - 88 99 888