Listen to this section

De winst van toegankelijkheid

Nederland telt ruim 300.000 mensen met een visuele beperking. Vision 2020 (gelieerd aan de Wereld Gezondheidsorganisatie WHO) stelt dat in het jaar 2020 het aantal blinden en slechtzienden in Nederland stijgt met 40%, met name door de vergrijzing. Bartiméus pleit: toegankelijkheid is geen keuze; bouw samen met ons mee aan een toegankelijke samenleving! En dat geldt niet alleen over openbare-, zorg- en overheidinstellingen! De winst van toegankelijkheid is voor iedereen, door iedereen.

Laat u adviseren door onze experts met jarenlange ervaring op het gebied van aanpassingen voor mensen met een (visuele) beperking.

Ervaar het zelf met Bartiméus Beleving!

Bartiméus organiseert speciaal diverse belevingsactiviteiten voor bedrijven, groepen, verenigingen en organisaties. Kom een keer 'Dineren in het donker' of bezoek de 'Donkere Belevingsruimte'.

Testimonials

Nieuwsgierig naar de organisaties die u al voorgingen? Lees de testimonials en laat u inspireren.  

Advisering

Bartiméus heeft kennis van diverse toepassingen die een (gebouwde) omgeving of dienst toegankelijker maken. Wij adviseren u hierin graag! Neem voor meer informatie contact op met de Bartiméus Infolijn, 088 - 88 99 888.

Logo Bartiméus, ga naar de homepage Waarmerk drempelvrij.nl Prioriteit 2; klik voor een reactie.

Bartiméus Infolijn

088 - 88 99 888
Links